Vastaanotot

Homeopaatin vastaanotto

Vastaanotolla homeopaatti tarvitsee tarkat tiedot vaivoistasi eli oireistasi. Millaiselta oire tuntuu? Missä se on? Onko vaivoista näkyvillä jotain merkkejä? jne.

Homeopaatti tarvitsee myös tarkan kokonaiskuvan sinusta, vaivoistasi, sairaushistoriastasi, elämäntilanteestasi kaikesta siitä mikä voi vaikuttaa vaivoihisi ja niiden syntyyn. Oireidesi perusteella homeopaatti repertorisoi (hakee oirehakemistosta) oireita vastaavan lääkeaineen.

Tutkimustulokset, ruokavalio ja lääkitys ovat myös tarpeellista tietoa homeopaatille. Vastaanotolla kartoitetaan lisäksi ravintolisät sekä arvioidaan erilaisten kehon mittausten tarvetta ja tulkitaan vastauksia.

Merja Lindström
diplomihomeopaatti, luontaislääkintäkouluttaja

Homeopaatin vastaanotto 1 tunti 75 €
Kontrollikäynti 30 min. 45 €

 

Terapiahieronta hoitaa pintaa syvemmältä

Terapiahieronnassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, jolloin kipualueen lisäksi käsitellään kaikki kehon alueet, jotka vaikuttavat ja heijastuvat kyseessä olevalle alueelle. Hoidossa käsitellään myös syviä lihaksia, sillä pitkittyneiden lihasongelmien syynä on yleensä syvien lihasten jännitystilat. Hoito on aina hyvin yksilökohtainen ja sen perustana on pienimuotoinen haastattelu, jolla kartoitetaan ongelma-alueet. Esimerkiksi asiakasta, joka kärsii niskajännityksestä, on turha hoitaa pelkällä niskakäsittelyllä, sillä vaivat heijastuvat usein alaselän ja pakaroiden syvistä lihaksista.

Marjo Sukeva-Hakanpää
hierontaterapeutti, fytonomi, sairaanhoitaja AMK

Puolihieronta 55 min. 55 €
Kokohieronta 90 min.75 €

 

Fytonomin vastaanotto

Fytonomin vastaanotolla kartoitetaan terveyteen liittyviä ongelmia ja paneudutaan ruokavalion merkitykseen terveydelle. Vastaanotolla käydään läpi myös sterssinhallintaa, liikunnan ja levon merkitystä ja selvitetään ravintolisiin liittyviä asioita. Lisäksi arvioidaan erilaisten kehon mittausten tarvetta ja tulkitaan vastauksia.

Marjo Sukeva-Hakanpää
hierontaterapeutti, fytonomi, sairaanhoitaja AMK

Fytonomin vastaanotto 45 min. 45 €

 

Varaukset homeopaatin, fytonomin ja hierontaterapeutin vastaanotoille Luontaislääkintäkeskus 02-6423 444, ma-ke 10.00 – 17.00

Luontaislääkintäkeskus suljettuna: 21.6. – 5.8.2018

Luontais-Prisma avoinna normaalisti:
Ma – pe 10.00 – 19.00 Lauantai 10.00 – 16.00