Merja oli TerveysSummitissa Karitan livelähetyksessä helmikuun alussa puhumassa aiheesta GEENIT JA HOMEOPATIA. Todellakin homeopaattiset valmisteet vaikuttavat geenien kautta.

Kuuntele lähetys tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Rr2V9Pv6TnM

TULOSSA
HOMEOPATIAA KOTIHOIDOSSA kurssi

Luontaislääkintäkeskus järjesti keväällä 2024 livewebinaarina HOMEOPATIAA KOTIHOIDOSSA kurssin. Kurssi sai paljon positiivista palautetta ja nyt kurssi on tulossa uudelleen syksyllä 2024.

Kartoitamme parhaillaan mahdollisia verkkokurssialustoja, jonka kautta HOMEOPATIAA KOTIHOIDOSSA kurssi olisi järkevä toteuttaa nettikoulutuksena. Voit ennakkoilmoittautua kurssille etukäteen ja päättää kurssille tulon, kun koulutus käynnistyy.

HOMEOPATIAA KOTIHOIDOSSA kurssi käsittää neljä osiota ja se sopii kaikille, jotka haluavat oppia hoitamaan itseään ja läheisiään homeopaattisilla valmisteilla. Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto akuuttivaivoihin sekä ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon.

Opettajana kurssilla toimii diplomihomeopaatti, geenitulkinta- ja luontaislääkintäkouluttaja, tietokirjailija Merja Lindström kurssilla opetellaan homeopaattisten valmisteiden käyttö tavallisimmissa koti- ja itsehoitoon soveltuvissa akuutti vaivoissa. Kurssilla opitaan myös sitä, minkälaisia homeopaattisia valmisteita kannattaa käyttää, kun liikkeellä on erilaisia tartuntatauteja.

1. Kurssin ohjelma
Homeopaattisenhoidon perusteet. Homeopaattisten aineiden annostelu. Ensireaktio. Ennaltaehkäisevä hoito. Akuuttivaivojen hoito homeopatialla. Flunssat. Epidemiat. Nuha. Yskä. Kurkku. Korvat. Poskiontelot. Silmät

2. Kurssin ohjelma
Allergiat. Astma. Homealtistuminen. Stressi (lisämunuaiset). Väsymys ja uupumus. Uniongelmat. Jännitys ja pelkotilat. Pääkipu ja migreeni. Elimistön puhdistus. Homeopaattinen kotiapteekki.

3. Kurssin ohjelma
Niska-, hartia-, nivel- ja lihaskivut. Iskias. Fibromyalgia. Luusto-ongelmat. Lasten kasvukivut. Vammat ja loukkaantumiset. Ylirasitus. Leikkaukset ja toimenpiteet. Synnytyksen helpottaminen. Toipilasaika.

4. Kurssin ohjelma
Vatsa- ja suolistovaivat. Ripuli- ja oksennustaudit. Matkapahoinvointi. Virtsatieongelmat. Rokotusten haitat. Lastenvaivoja. Homeopaattinen matka-apteekki.

Kurssihintaan sisältyy kattava kurssimateriaali.

Kaikki 4 seminaaria suorittaneet saavat kurssista todistuksen.

Kurssin hinta on 59 € per kurssi ja niille, jotka maksavat koko kurssin kertasuorituksena kurssin hinta on 199 €.

Suomen Terveysjärjestön jäsenet saavat kurssista 10 % alennuksen, ilmoittamalla nimensä ja jäsennumeron.

Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut:

Luontaislääkintäkeskus, Kauppakeskus Teljäntori,
Yrjönkatu 15, 28100 Pori.
Puh. 02-6413442