Galileo® Training hoito
 

Galileo® hoidolla keho ja mieli kuntoon helposti ja nopeasti! Meillä on jo runsaasti tyytyväisi Galileo käyttäjiä.

Galileo® Training ohjelmat:

1. Galileon perusohjelma
Galileon perusohjelma sopii kaikille, jotka haluavat nostaa peruskuntoa nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Galileo hoito kiinteyttää ja rentouttaa lihasjumeja koko kehossa, erityisesti niska ja hartia seuduilla. Galileo hoito virkistää ja aktivoi hormonitoimintaa. Hoidon kesto noin 25 minuuttia.

2. Galileo koko kehon kiinteytysohjelma
Koko kehon kiinteytysohjelman liikkeet on suunniteltu niin, että niillä on mahdollisimman kiinteyttävä vaikutus eri puolille kehoa. Hoidon kesto noin 25 minuuttia. Kiinteytymistä voidaan tehostaa vielä erilaisilla kollageenivalmisteilla.

3. Galileon treenin 2. ohjelma
Galileon 2. ohjelma on ykkösohjelmaa vaativampi treeni, jonka avulla päästään vielä tehokkaampiin vaikutuksin eri lihasalueilla. Hoidon kesto noin 40 minuuttia.

Galileo® Training hinnat

Ensimmäiset 3 Galileo-treeniä tapahtuu opastettuna. Opastettu treeni maksaa 35 euroa per henkilö/kerta ja tapahtuu 1-2 henkilön kanssa. Opastuskertojen jälkeen treenit suoritetaan itsenäisesti.

Galileon perusohjelma ja koko kehon kiinteytys ohjelmat kestävät n. 25 minuuttia. Kertamaksu on 14 euroa. 5 kerran kortti 59 € ja 10 kerran kortti 99 euroa.

Galileon 2. vaiheen ohjelma kestää noin 40 minuuttia. Kertamaksu on 18 euroa. 5 kerran kortti 79 € ja 10 kerran kortti 145 euroa.

 
Galileo® Training laite on Luontaislääkintäkeskuksessa,
johon voit varata maksuttoman kokeiluajan
puh. 02-6413442 tai luontais(at)luontaisnetti.fi