Arkisto :: 2011
NARKOLEPSIA OLI ODOTETTAVISSA

Arkkiatri Pelkosen ja THL:n on turha väittää, ettei kukaan tiennyt narkolepsian ja Pandemrix-rokotteen yhteydestä. Me tiesimme ja varoitimme jo syyskuussa 2009 omilla nettisivuillamme rokotteen vaarallisuudesta, erityisesti rokotteen sisältämän adjuvantti skvaleenin vuoksi. Kerroimme, että USA on kieltänyt skvaleenia sisältävien rokotteiden käytön kansalaisillaan, koska sen on havaittu aiheuttavan neurologisia sairauksia.

On naivia kätkeytyä jonkin diagnoosin taakse, sillä skvaleenin tiedettiin aiheuttavan nimenomaan neurologisia vaurioita aivoihin, jollainen on juuri narkolepsia. THL:ään lähetettiin myös monia viestejä, joissa varoitettiin rokotteen vaaroista, mutta Puska, Kilpi ja Risikko jättivät ne ylimielisesti huomiotta ja hyökkäsivät niiden kimppuun, jotka uskalsivat puhua rokotteen vaaroista.

Miksi erityisesti homeopaatit vastustavat rokotuksia? Homeopaattien rokotevastaisuudelle on painavat perusteet. Homeopaatit eivät voi ummistaa silmiään niiltä vakavilta haitoilta, joita ilmenee usein rokottamisen jälkeen, varsinkin lapsilla. Homeopaattinen hoito pohjautuu asiakkaan perusteelliseen haastatteluun, jossa käydään hyvin yksityiskohtaisesti läpi hoidettavan henkilön eri elämänvaiheet. Homeopaattisessa haastattelussa pyritään kartoittamaan niitä seikkoja ja tapahtumia, jotka ovat johtaneet terveyden suistumisen pois raiteilta. Ei suinkaan ole homeopaattien vika, että niin usein lapsen terveyden romahtaminen tapahtuu juuri rokottamisen jälkeen.

Yhä uudestaan ja uudestaan meille tulee vanhempia vastaanotolle lastensa kanssa, jotka kertovat lähes identtisiä tapauksia, kuinka heidän täysin terve lapsensa on rokotuksen jälkeen sairastunut. Vanhemmat ovat epätoivoisina ottaneet neuvolaan yhteyttä ja vaatineet selvitystä rokotteiden haitoista, mutta kaikille tulee aina sama vastaus ”EIVÄT LASTEN OIREET ROKOTTEESTA JOHDU” ja asia kuitataan YHTEENSATTUMALLA.

Ajallinen yhteensattuma
Ajallisella yhteensattumalla yritti Terhi Kilpikin sumuttaa narkolepsia tapaukset, koska sillä on totuttu kuittaamaan kaikki lapsilla ilmenneet oireet rokottamisen jälkeen. Samalla tavalla tulisivat esiin lasten normaalissa rokoteohjelmassa olevien rokotteiden haitat, jos kaikki lapset saisivat rokotteet yhtä aikaa. Mutta nyt, kun ne annetaan eri aikoina, on neuvolatädin helppo auktoriteetillään vähätellä rokotteiden aiheuttamia haittoja, kun vastassa on yksittäinen neuvolajärjestelmään luottava ihminen.
Kehotan kaikkia, jotka epäilette sairastumisien johtuvan rokotuksista, lyöttäytykää yhteen ja alkakaa selvittämään asioita, kuten tekivät narkolepsiaan sairastuneiden vanhemmat. Aiemmin narkolepsiaan sairastuneiden kannattaa tarkistaa ovatko he saaneet jonkin rokotteen 1-2 vuoden sisällä sairastumisestaan. Heidän kannattaa ottaa yhteyttä tähän uuteen narkolepsiayhdistykseen.

Homeopaatit eivät usko sattumiin
Valitettavasti homeopaatteja ei voi hämätä ajallisella yhteensattumalla, koska me emme usko niihin. Ajalliset yhteensattumat kuuluvat virallisen lääketieteen selityksiin ei toivotuista ja yllättävistä sivuvaikutuksista, joita ilmenee lääkkeiden ja rokottamisen jälkeen. Homeopaattinen hoito perustuu aina faktatiedon kartoittamiseen ja sen pohjalta laadittuun hoito-ohjelmaan homeopaattisilla valmisteilla ja mikä parasta, homeopaattisilla valmisteilla ei ole sivuvaikutuksia.

Sairastumiset odotettavissa
Toisin kuin Kilpi ja Pelkonen väittävät, oli enemmän kuin todennäköistä, että rokote aiheuttaa myös Suomessa neurologisia sairauksia. Muutamalla tietokoneen klikkauksella olisi Kilpi ja muu THL:n väki nähneet, että USA oli jo vuosia sitten kieltänyt skvaleenin käytön omissa rokotteissaan, koska se oli yhdistetty neuroloogisiin sairauksiin. Skvaleenia on luonnostaan mm. oliivi- ja hainmaksaöljyssä ja se on erittäin terveellinen aine suun kautta nautittuna. Sen sijaan, kun skvaleeni tulee elimistöön pistoksena rokotteessa, se aiheuttaa elimistössä autoimmuunireaktion. Elimistö puolustautuu skvaleenia vastaan ja pyrkii tuhoamaan rokotteen mukana tullutta skvaleenia, mutta myös elimistössä luonnostaan olevaa skvaleenia, jota on runsaasti hermostossa ja aivoissa. Tämän seurauksena, kuukausien kuluessa alkaa muodostua erilaisia neurologisia sairauksia. Mm. sotilaat, jotka sairastuivat Persialahden syndroomaan, saivat skvaleenia sisältävää rokotetta. Heiltä on tutkimuksissa löytynyt skvaleeni vasta-aineita, joita terveiltä henkilöiltä ei löydy. Rokote sisältää myös tiomersaalia eli elohopeaa, jolla tiedetään olevan paljon erilaisia haittoja.

Lapsilla oireet näkyvät nopeammin, koska heidän immuunipuolustuksensa on heikompi ja vielä kehittymättömämpi. Koettakaa lapsiltanne jotka ovat saaneet piikin, ovatko heidän imusolmukkeensa turvoksissa kaulalla tai nivustaipeissa, jos ovat, kääntykää homeopaatin puoleen.

On turha luulla, että aikuisetkaan olisivat turvassa skvaleenin haitoilta. Oireiden ilmaantumiseen voi kulua jopa useita vuosia, koska elimistön immuunijärjestelmä pyrkii taistelemaan skvaleenia vastaan. Mutta nyt on jo nähtävissä valtava määrä aikuisia, jotka kärsivät epämääräisistä oireista. Meillä käy viikoittain asiakkaita, jotka kertovat oudoista oireista, jotka ovat alkaneen sikainfluenssarokotuksen jälkeen. Osa on invalidisoitunut pyörätuoliin ja osalla on oireita pitkin kehoa ja niveliä.

Media myös syyllinen
Niin massiivista oli rokotehysterian levittäminen sanomalehdissä ja uutisissa, että mediaa voidaan pitää myös syyllisenä. Meillä arvostellaan Venäjää sananvapauden puuttumisesta, mutta missä on suomalainen sananvapaus? Sikainfluenssa osoitti suomalaisen median sidonnaisuuden lääketeollisuuteen ja kyvyttömyyden antaa kansalaisille puolueetonta tietoa, kun kysymys koskee virallisten päättäjien toimia ja lääketeollisuuden intressejä. Niinpä niitä vastaan hyökättiin, jotka antoivat todenmukaista tietoa sikainfluenssasta ja rokotteesta.
Jos Aamulehden toimittaja Pulliaisella olisi ollut edes hitunen tutkivan journalismin vikaa, olisi hän tarkistanut ensin nettisivuillamme olevat tiedot ja huomannut ne paikkansa pitäviksi ja THL:n väitteet sikapiikin turvallisuudesta kyseenalaisiksi. Mutta ei, Ylänurkka kirjoituksessaan 19.10.2009, Pulliainen kuvaili allekirjoittanutta nimeltä mainiten vastuuttomaksi homeopaatiksi, jolla aivot ovat vaarassa luiskahtaa ulos. Osansa sai myös Rokotusinfo Pekka Puskalta..

Ilta Sanomat 29.10.2009
”Puska arvostelee kovin sanoin Rokotusinfo-nimisen yhdistyksen toimintaa. Hänen mukaansa rokotteiden turvallisuudesta liikkuu huhuja ja väärää tietoa. Puska kehottaa kaikkia suomalaisia ottamaan rokotteen sikainfluenssaa vastaan, ja sanoo, että virheellistä tietoa levittäneet olisi syytä saattaa vastuuseen.
- Jos tulee kuolemantapauksia henkilöille, jotka ovat kieltäytyneet rokotuksesta uskoen näihin perättömiin huhuihin, niin se on tietysti ikävä asia. Silloin huhujen levittäjille tulee tiettyä painetta päänsä päälle, ja heillä on jonkunlainen osavastuu kuolemista.” Näin Puska uhkaili niitä, jotka kertoivat rokotteen vaaroista. Nyt ei näy Puskaa, eikä tahdo löytyä vastuunkantajia.

Mikä yhteensattuma jälleen
Suomeen sikainfluenssarokotetta toimittanut lääkeyhtiö GlaxoSmithKline on kehittänyt lääkkeen narkolepsian hoitoon. Patentti kuulutettiin lainvoimaiseksi Suomessa 31.8.2010. Mikä ajallinen yhteensattuma jälleen? Käytettiinkö niiden maiden kansalaisia härskisti koekaniineina uudelle rokotemallille, joiden viranomaiset vapauttivat lääkeyhtiön korvausvastuusta? Sairastuneilla lapsilla on nyt hyvä testata uutta narkolepsia lääkettä. Jälleen uutisoitiin uudesta rokotteesta, joka estää nyt diabetesta. Vieläköhän suomalaisvanhemmat uhraavat yhtä sinisilmäisesti lapsensa uusiin rokotetutkimuksiin?

Sanomalehtien lukijakato
Ei tarvitse lehtitalojen ihmetellä alenevia tilausmääriään, sillä lukijat odottavat lehdistön ja median toimivan kansalaisten äänitorvina ja tahoina, jotka puuttuvan yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja tuovat kansalaisten mielipiteitä päättäjiemme tietoisuuteen. Nyt tilanne on päinvastainen, lehdistön kanta asioihin on sama, kuin Venäjällä, virallinen linja, olipa se sitten miten pielessä tahansa. Puska jauhaa väärää ravitsemustietoa lehdestä toiseen, jotta lääkkeille riittää käyttäjiä. THL yritti vaarantaa koko Suomen kansan ryhtymällä lääkeyhtiön markkinamieheksi lehdistön ja median tuella. Eikä siinäkään ole mitään outoa, että narkolepsiaan tulee kallis patenttilääke juuri oikeaan aikaan. Korruptoituneet päättäjämme saavat jatkaa viroissaan, lehdistö ei heitä hätyyttele kysymyksillään.

Lehtien yleisönosastot ovat myös Brezhnevin ajalta. Koettakaapa kirjoittaa lehden linjasta poikkeava yleisönosasto kirjoitus, niin palstan pitäjä ottaa oikeudekseen muokata sinun kirjoituksesi lehden linjalle sopivaksi, että se siitä yleisön mielipiteestä. Onneksi meillä on netti, jossa on oikea sananvapaus. Sieltä saamme myös puskatonta ja kilvetöntä tietoa rokotusten vaaroista ja oikeaa tietoa ravitsemuksesta. Toimittakoon toimittajat itsensä työttömiksi. Kuka maksaa kalliin hinnan lehdistä, jonka tieto on sensuroitua. Lukekaa nettilehti magneettimedia.com siltä löytyy sensuroimatonta terveystietoa ilmaiseksi. Sivuilla on mm. Puolan terveysministerin, lääkäri Ewa Kopaczin koskettava video, miksi Puola kieltäytyi sikainfluenssarokotteesta. Olisipa meilläkin tällaisia päättäjiä, jotka suojelevat omia kansalaisiaan.

Merja Lindström

LUENTO: Rokotukset ja immuunipuolustus Torstai 17.3. klo 12.00 ja 17.00